Flevosap proeven op Allerhande Kerstfestival

Flevosap Winteravond is exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar. Bezoekers kunnen dit sap uitgebreid proeven tijdens het Allerhande Kerstfestival op 9, 10 en 11 december.

Lekker eten en drinken, daar draait het om op het Allerhande Kerstfestival in het Utrechtse Spoorwegmuseum. Daarom is het lekkerste eten en drinken bij elkaar gebracht als inspiratie voor de feestmaand – en alle andere lekkere eetmomenten in het jaar. De premium Flevosap vruchtensappen laten zich van hun beste kant zien met de smaak die alleen bij Albert Heijn verkrijgbaar is.

Flevosap Winteravond
Een hartverwarmende combinatie van puur appelsap met een beetje vlierbessensap en glühweinspecerijen. Dat is Flevosap Winteravond, het sap waar je de smaak ziet zitten. Koud heerlijk om te drinken maar warm, net als Glühwein, nóg lekkerder. Bezoekers van het Allerhande Kerstfestival kunnen deze succesvolle rode seizoensvariant uitgebreid proeven én ontvangen een bon voor 25 procent korting op de 1-literflessen in een AH-winkel. Ook kan al tijdens het event Winteravond met korting worden gekocht om thuis direct te kunnen genieten.

Allerhande Kerstfestival
Het Allerhande Festival is een initiatief van Albert Heijn. Kijk voor de plattegrond en meer informatie op Allerhande Kerstfestival. Voorgenieten kan op flevosap.nl, waar alle smaken van Flevosap bij elkaar staan.