Flevosap viert Winteravond-smaak met actie Winter Efteling

Vanaf 21 november ligt Flevosap Winteravond weer in de schappen bij Albert Heijn. Winteravond neemt dan de plaats in van de zonnige variant Flevosap Zomerdag. Om deze smakelijke seizoenswisseling te vieren, verloot Flevosap op 30 november via Facebook vier luxe tickets voor de Winter Efteling.

Een hartverwarmende combinatie van puur appelsap met een beetje vlierbessensap en glühweinspecerijen. Deze succesvolle rode seizoensvariant werd afgelopen winter exclusief bij Albert Heijn geïntroduceerd. En is dankzij het grote succes vanaf deze maand weer terug. Logisch, want iedereen is gek op sap waar je de smaak ziet zitten.

Winter Efteling-actie
Via de Facebook-pagina verloot Flevosap vier luxe tickets voor de Winter Efteling ter waarde van ruim € 260,-. Hierin is inbegrepen koffie of thee met appelgebak, lunch én diner, 25 procent korting op een souvenir, gratis parkeren, en bovendien een half uur eerder toegang. De Winter Efteling is geopend tot en met 31 januari 2017, maar de tickets mogen worden ingewisseld tot en met 5 maart 2017. Zie Flevosap op Facebook voor de details.

Nieuw: ook warm een traktatie
Flevosap Winteravond is koud heerlijk om te drinken maar warm, net als Glühwein, nóg lekkerder. Met je handen om de warme mok, of bijvoorbeeld om extra verrukkelijke stoofpeertjes in te maken. En omdat er geen alcohol in zit, kunnen grote en kleine mensen gezellig samen genieten. Winteravond laat zich gemakkelijk verwarmen in pan of magnetron, maar mag niet koken.